Uw stoom- en wasgoed professioneel gereinigd

Bij de Rijnsburgse Stomerij en Wasserij zijn we dol op een uitdaging als het gaat om vuile was of stoomgoed.
Een kostuum, een dekbed, een gordijn of alle voetbaltenues van uw team of club:
met professionele precisie gaan we alle vlekken te lijf.

Reinigen doen we met grote zorg en onder andere de modernste apparatuur [anker naar Lagoon]. Tijdens het hele reinigingsproces zorgt slechts één van onze medewerkers voor uw kleding of textiel. Hierdoor gaat uw was- of stoomgoed niet door verschillende handen en raakt er nooit iets kwijt.

Al meer dan
50 jaar
goed op stoom

  • Superieure wasresultaten
  • Overhemdenservice
  • Haal- en brengservice

Uw wasgoed superschoon met ons Lagoon Wassysteem

Hebt u regelmatig grote hoeveelheden wasgoed, zoals sportkleding, personeelskleding of lakenpakketten? Profiteer dan van ons moderne en milieuvriendelijke Lagoon Systeem.

Met dit unieke groene systeem worden uw kleding en textiel warm gereinigd met water en biologisch afbreekbare wasmiddelen. In de extra grote wasmachine past de was van bijvoorbeeld één voetbalteam en is daardoor in één keer klaar. Zo houden alle sporttenues ook allemaal dezelfde heldere kleuren.

Zachte, maar zeer doeltreffende reiniging
Voorheen konden veel kwetsbare kleding en tere weefsels uitsluitend chemisch gereinigd worden. Dankzij het Lagoon Systeem kunnen we veel daarvan tegenwoordig ook veilig wassen. Wassen, drogen en afwerken gaat tijdens een behandeling in één moeite door.

De toekomst van milieuvriendelijk wassen vindt u vandaag dus al bij ons in Rijnsburg. Ideaal voor instellingen, hotels, restaurants en sportclubs.

Vrijblijvend meer informatie of een offerte?

Stomerij Rijnsburg

Stomen

Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt.

Wist u dat wij voor donsjassen, ook de duurdere merken, onze hand niet omdraaien? Wij zien deze zeer regelmatig in onze stomerij in Rijnsburg en krijgen ze perfect schoon.

Neem contact op of kom langs

Kleding chemisch reinigen Rijnsburg

Overhemdenservice

Altijd een flinke voorraad gewassen en gestreken overhemden in uw kast, zodat u nooit meer misgrijpt? Het kan, met onze overhemdenservice. In heel Rijnsburg en omgeving komen wij uw vuile overhemden bij u ophalen en leveren ze fris en glad gestreken weer bij u af. En dat voor een prijs die u positief zal verbazen.

Vrijblijvend meer informatie of een offerte?

Neem contact op of kom langs

Het professionele, milieuvriendelijke Lagoon wassysteem

Kledingreparatie

Het is jammer als u kleding niet meer draagt als ze stuk is en door ons gemakkelijk gerepareerd of vermaakt zou kunnen worden. Breng uw kapotte of te verstellen kleding gewoon naar de Rijnsburgse Stomerij en Wasserij. Ritsen inzetten of vervangen, broekspijpen of mouwen inkorten, gordijnen vermaken: alle voorkomende reparaties voeren wij graag voor u uit.

Neem contact op of kom langs